Με γλέντι, τραγούδι, χορό, φαγητό και ποτό και μια κατάμεστη αίθουσα γιόρτασε τα γενέθλιά του το Σήμα!

Όπως ξεκίνησε τη λειτουργία του, με μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων, έτσι και στα γενέθλια για τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας του, στην κεντρική αίθουσα της Ισαύρων 29Γ δεν έπεφτε καρφίτσα, με διαθέσιμο χώρο μόνο εκείνον που σωστά είχε προβλεφθεί μπροστά στην ορχήστρα για τους φίλους του χορού!
Το γλέντι για τα γενέθλια του Σήματος κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το εορταστικό πρόγραμμα μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει ένα πλήρες μενού από την κουζίνα της Πορείας, ζωντανή μουσική από πενταμελή κομπανία η οποία μέχρι τα ξημερώματα έδωσε κέφι και ζωντάνια, δίνοντας το σύνθημα για …ασταμάτητο χορό, κλήρωση δώρων εμπνευσμένων από τις πάμπολλες -άνω των 70!- εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Σήμα στο πρώτο έτος της ζωής του, και σβήσιμο ενός κεριού, από τους μικρούς φίλους του Σήματος, στη γενέθλια τούρτα!
Κυρίως όμως η εορταστική βραδιά στολίστηκε από μια μεγάλη αγκαλιά φίλων και συναγωνιστών, που τίμησαν με την παρουσία και το κέφι τους τα γενέθλια του Σήματος. Την αγκαλιά αυτή, κομμάτι της οποίες υπήρξαν οι βάρδιες που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν πίσω από τη μπάρα του αναψυκτηρίου και πάνω από τα τραπεζάκια προετοιμασίας των γευστικών πιάτων, για να υποστηρίξουν μια απαιτητική εορταστική βραδιά, το Σήμα επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά. Η συμβολή όλων σε αυτές τις πρώτες συμπληρωμένες …365 ημέρες υπήρξε ουσιαστική, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποδίδει!
Εξάλλου, το Σήμα, ο πολιτιστικός χώρος της Πορείας στην Αθήνα, βλέποντας με μεγάλη του χαρά να γεννιέται και να αναπτύσσεται το μικρό αδελφάκι του, η Σφήνα, ο πολιτιστικός χώρος της Πορείας στα Γιάννενα ο οποίος μετρά λίγες εβδομάδες ζωής, έχει λόγους να αισιοδοξεί και να εκτιμά ότι το πολιτιστικό εγχείρημα που ξεκίνησε με τη μορφή αυτή πριν ένα χρόνο, πραγματοποιεί με επιτυχία, σταθερά, τα πρώτα του βήματα.
Ελπίζουμε ότι και στο διανοιγόμενο δεύτερο έτος της πολιτιστικής μας δράσης θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να βαδίσουμε στα βήματα της πορείας που ήδη έχουμε χαράξει! 

Διαβάστε επίσης