Πίσω από τις μάσκες...

Κατηγορία: 

Αποτελεί ύψιστο θράσος και απύθμενη υποκρισία η επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο στις 22/10/2017. Αυτοί που έδωσαν προχθές “γη και ύδωρ” στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές, εκθείαζαν τον πολεμοκάπηλο Τραμπ και ξεπούλαγαν τη χώρα, ως άλλοι φαρισαίοι, τολμούν να επισκέπτονται το νησί των μαρτυρίων. Προφανώς βλέπουν τη Μακρόνησο ως κολυμπήθρα για να ξεπλύνουν τις πολιτικές αμαρτίες τους και τη διγλωσσία τους ως αποτελεσματική μέθοδο για να ξεγελούν το λαό και την Αριστερά. Μόνο σαν κακόγουστη παράσταση μπορούμε να δούμε την επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο, εκεί δηλαδή έδιναν απαράμιλλα μαθήματα θάρρους και λεβεντιάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο λαός μας “δίνει στο φυγά ψωμί και χαμπέρι στο χωροφύλακα”. Το κόμμα που καταδικάζει το λαό σε φτώχεια, παραδίδει τη χώρα σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, στο όνομα της “αριστεράς” επισκέπτεται την Καισαριανή, το Δίστομο και τη Μακρόνησο. Για να θολώσει τα νερά, να ψαρέψει ψήφους, να δώσει διαπιστευτήρια σε ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές, είναι έτοιμος να θυσιάσει στο βωμό των μικρών σκοπιμοτήτων του τα “ιερά και τα όσια”.

Το κόμμα που συγκυβερνά με τον Καμμένο και σφίγγει το χέρι φασιστών σε Ισραήλ και Αίγυπτο, τολμά να κάνει πολιτική με το αίμα των κομμουνιστών και δημοκρατών εξόριστων σε ένα νησί – σύμβολο.

Πραγματικά πρόκειται για ύβρη. Πρόκειται για μια τυμβωρυχία και σκύλευση των νεκρών μας, όλων εκείνων που προτίμησαν να πεθάνουν παρά να προσκυνήσουν τους κατακτητές και να υπογράψουν δηλώσεις μετανοίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει την Αριστερά και αυτή τη φορά καπηλεύεται τη Μακρόνησο. Όμως ακόμα πίσω από κάθε μάσκα κρύβεται ένα πραγματικό πρόσωπο! Αυτό που θέλει επιμελώς να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ!

23 Οκτώβρη 2017

Διαβάστε επίσης