Τρεις μήνες Σφήνα!

Κατηγορία: 

Η ΣΦΗΝΑ είναι το όνομα του πολιτιστικού χώρου νεολαίας στα Γιάννενα και επιδιώκει να κάνει αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομα του στεκιού μας!

Να απευθύνει μια εναλλακτική αντιπρόταση προς τους κόλπους της νεολαίας πρώτα και κύρια, αλλά και προς τους φίλους συναγωνιστές και συντρόφους όλων των ηλικιών.

Η ΣΦΗΝΑ επιδιώκει και θα επιδιώξει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νεολαία στα Γιάννενα μιας ανατρεπτικής πρότασης στο πεδίο του πολιτισμού αλλά και της πολιτικής! Θα επιχειρήσει να αποτελέσει βάση και βήμα ώστε οι ζωηρές, οι εναλλακτικές ιδέες της νεολαίας να μπαίνουν ΣΦΗΝΑ στα κυρίαρχα πρότυπα πολιτισμού και διασκέδασης που μας προβάλλουν.

Όπως έχει σημειωθεί από την πρώτη στιγμή, ένας πλούτος δραστηριοτήτων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, πολιτικό περιεχόμενο, θα αποτελέσει το πρόγραμμα λειτουργίας του πολιτιστικού πολυχώρου της Πορείας. Συζητήσεις, εκδηλώσεις, προβολές, εκθέσεις, δρώμενα, όλα έχουν θέση στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει και θα παρουσιάσει η ΣΦΗΝΑ, από το οποίο δεν θα λείπουν τα γλέντια και οι βραδιές αφιερωμένες στο τραγούδι, στον χορό, στη διασκέδαση.

Η ΣΦΗΝΑ τους πρώτους τρεις μήνες λειτουργίας της  έχει μια ζωηρή δραστηριότητα, έχοντας κάνει μέχρι τώρα κοντά στις δέκα εκδηλώσεις, εκ των οποίων είναι τέσσερις ταινίες, μια έκθεση σοβιετικής αφίσας, μια παρουσίαση βιβλίου και δυο γλέντια. Και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μέσα στο Φλεβάρη.

Διαβάστε επίσης