Ανταπόκριση από τη σημερινή κινητοποίηση στην ΑΣΟΕΕ σχετικά με τη βαθμολογία του μαθήματος «Μαθηματικός Λογισμός σε Επιχειρησιακά και Οικονομικά Προβλήματα»

Κατηγορία: 

Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 1/07 έξω από της γραφείο της πρυτανείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συζητήσαμε τόσο με τον πρύτανη όσο και με τον αντιπρύτανη του παν/μίου.

Τέθηκε με σαφήνεια η απαίτηση τον φοιτητών σχετικά με τη μη πραγματοποίηση της επαναληπτικής εξέτασης στο μάθημα «Μαθηματικός Λογισμός σε Επιχειρησιακά και Οικονομικά Προβλήματα» του διδάσκοντα κ. Μπεκίρου, καθώς αυτή είναι μια εντελώς άδικη απόφαση σε βάρος των φοιτητών που ήδη εξετάστηκαν στο συγκεκριμένο μάθημα.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν γεμάτη υπεκφυγές και το βασικό επιχείρημα ήταν πως η επανεξέταση αποτελεί τη «μόνη νόμιμη οδό» για την καταχώρηση βαθμολογίας, καθώς οι πρυτανικές αρχές ισχυρίζονται πως έχουν εξαντλήσει οποιονδήποτε άλλο τρόπο για τη νομιμοποίηση των βαθμών μας.

Ωστόσο μέσα από τη συζήτηση έγινε ξεκάθαρη η αντιπαράθεση του καθηγητή με τη διοίκηση της σχολής, μια αντιπαράθεση την οποία εν τέλει πληρώνουν οι φοιτητές με αρνητικό αντίκτυπο στην ακαδημαϊκή τους πορεία. Παρόλα αυτά ο πρύτανης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επικοινωνίας με τον πρόεδρο του τμήματος και αναπληρωτή καθηγητή του μαθήματος κ. Τσεκρέκο σχετικά με το θέμα, χωρίς όμως να δεσμεύεται για την επίλυσή του.

Οι φοιτητές του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έκαναν γνωστή τη θέση τους απέναντι στα γεγονότα που διαδραματίζονται σε βάρος τους και απαίτησαν την άμεση αναγνώριση των βαθμών τους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

● ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

● ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ

Διαβάστε επίσης