Ανταπόκριση από τη φοιτητική κινητοποίηση στα Ιωάννινα (Φωτογραφίες)

Κατηγορία: 

Με αρκετή μαζικότητα παλμό και μαχητικότητα πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη εβδομάδα διαδήλωση στο κέντρο της πόλης ενάντια στο νόμο Κεραμεως!

Είναι θετικό που μια σειρά συλλόγων όπως η Καλών Τεχνών, η Αρχιτεκτονική, οι Εστιακοί της Δόμπολης, και οι Εστιακοί της Δουρούτης μέσα από Γενικές Συνελεύσεις ξαναπήραν αποφάσεις και κατέβηκαν στην διαδήλωση παρά την προσπάθεια της ΚΝΕ κυρίως αλλά και τμημάτων των ΕΑΑΚ να κλείσουν τον κύκλο των κινητοποιήσεων όπως εκφράστηκε την προηγούμενη βδομάδα σε μια ηττοπαθή λογική μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

Είναι όμως αρνητικό κάτι που αποτυπώθηκε και σε μια μικρή μείωση της μαζικότητας το γεγονός ότι άλλα σωματεία ή η ΑΔΕΔΥ δεν πήραν αποφάσεις συμμετοχής στην σημερινή κινητοποίηση όπως γινόταν τις προηγούμενες φορές.

Ως Φοιτητική Πορεία σταθερά και αταλάντευτα συνεχίσαμε τις παρεμβάσεις μας στην κατεύθυνση της συνέχισης του αγώνα της συνέχισης την μαζικοποίησης των Γενικών Συνελεύσεων μακριά από λογικές που υπονομεύουν και βλάπτουν αυτή την υπόθεση.

Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα και χαιρετίζουμε όλους τους φοιτητές που παρά τα πολλά αντικειμενικά και υποκειμενικά προβλήματα που μπαίνουν ορθώνουν εδώ και 2 μήνες το ανάστημα τους. Δεν το βάζουμε κάτω, καμιά ηττοπάθεια μαζικά και ενωτικά συνεχίζουμε.

Διαβάστε επίσης