Απόφαση του συλλόγου φοιτητών της σχολής καλών τεχνών Ιωάννινων

O Σύλλογος καλών τεχνών Ιωάννινων προέβη σε γενική συνέλευση στη οποία πάρθηκε η απόφαση για συνέχεια του αγώνα ενάντια στον νέο αντιεκπαιδευτικό νόμο της κυβέρνησης. Την κατεύθυνση της συνέχισης του αγώνα στήριξε ενεργά και η Φοιτητική Πορεία στην ΓΣ. Ο φοιτητικός σύλλογος καλεί τους συλλόγους και τους φοιτητές να στηρίξουν τη διαδήλωση της Πέμπτης 4/3 12:00 στη περιφέρεια Ιωάννινων. Παρακάτω δημοσιεύεται η απόφαση του φοιτητικού συλλόγου.

Σε συνέχεια του αγώνα για ανατροπή του νομοσχέδιου καλεί ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων

Παρά τις κάθετες διαφωνίες, τους έντονους προβληματισμούς και τις διαρκείς μαζικές κινητοποιήσεις από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, των φοιτητών και της ευρύτερης κοινωνίας, χωρίς καμία θέληση να ακουστεί η αντίθετη άποψη στον δημόσιο διάλογο, απαγορεύοντας τις συναθροίσεις και προβάλλοντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας τους φοιτητές ως ”εν δυνάμει” εγκληματίες και όχι ως ”εν δυνάμει” επιστήμονες του αύριο. Το νομοσχέδιο Κεραμέως ψηφίστηκε στην βουλή.

Ανεξάρτητα από την ψήφιση του νομοσχέδιου και σε συνέχεια των μαζικών κινητοποιήσεων των προηγουμένων εβδομάδων, ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων καλεί σε συγκέντρωση διαδήλωση, τους φοιτητικούς συλλόγους, τη νεολαία, το εκπαιδευτικό κίνημα και το λαό, να συνεχίσουν στο δρόμο του ενιαίου μαζικού αγώνα, για να ανατραπεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως.

Καλούμε σε κινητοποίηση φοιτητών για ανατροπή του νόμου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία αυτή την Πέμπτη, 4/3: Γιάννενα, 12:00, Περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης