Από τη φοιτητική συγκέντρωση στα Ιωάννινα

Κατηγορία: 

Φοιτητική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στα Γιάννενα την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου ενάντια στο νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που έρχεται να σαρώσει κατακτήσεις πολλών χρόνων και να δώσει ένα διαλυτικό χτύπημα στη δημόσια και δωρεάν παιδεία!
Στην διαδήλωση καλούσαν φοιτητικές παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και ο σύλλογος της καλών τεχνών. Ακολούθησε διαδήλωση στο κέντρο της πόλης υπό την επιτήρηση αστυνομικών δυνάμεων χωρίς όμως να προκληθούν εντάσεις. Ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών δεδομένων των συνθηκών που ισχύουν έσπασε τον φόβο, τις απαγορεύσεις και την αστυνομοκρατία και ανταποκρίθηκε στο σημερινό κάλεσμα δίνοντας την πρώτη απάντηση.
Η Φοιτητική Πορεία συμμετείχε στη συγκέντρωση-διαδήλωση με δικό της μπλοκ καθώς και μοίρασε την ανακοίνωση της! Επίσης μέλη της Φοιτητικής Πορείας πραγματοποίησαν παρεμβάσεις ενημέρωσης τις προηγούμενες μέρες με πανό τρικάκια και ανακοινώσεις! Σ' αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουν οι δυνάμεις της Φοιτητικής Πορείας ώστε να μαζικοποιηθούν οι αγώνες και παρά τις δύσκολες συνθήκες να ενεργοποιηθούν οι σύλλογοι που είναι τα πραγματικά όπλα των φοιτητών!

Διαβάστε επίσης