Ιωάννινα: Η ΚΝΕ βρήκε τον εχθρό στη Φοιτητική Πορεία

Κατηγορία: 

Σε κρέσεντο αντιδημοκρατικών πρακτικών και πάλι η ΚΝΕ!
Παραμονές της συμπλήρωσης 50 χρόνων απ' την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου οι δυνάμεις της ΚΝΕ επέλεξαν να χτυπήσουν την πολυήμερη και πολύμορφη παρέμβαση της φοιτητικής πορείας! Ως Φοιτητική Πορεία Ιωαννίνων στα πλαίσια των παρεμβάσεων μας την Τρίτη 14 Νοέμβρη κρεμάσαμε ένα γιγαντοπανό (εκτός των διάφορων άλλων) πάνω από την φοιτητική λέσχη όπως και άλλες δυνάμεις σε παραπλήσια κοντινά σημεία!
Με μια απόλυτα στοχευμένη ενέργεια την Πέμπτη 16-11 το πανό της Φοιτητικής Πορείας έλειπε και στη θέση του ειχε μπει ένα της ΚΝΕ χωρίς να έχει πειράχτει κανένα άλλο πανό! Σε ερώτηση μας για το πανό μας στέλεχος της ΚΝΕ και πρόεδρος σε σχολή σε μια αποστροφή του λόγου του, μας απάντησε "δηλαδή αν κατεβάζαμε και του ΝΑΡ θα είσασταν εντάξει;" , ομολογώντας χωρίς να το θέλει την πράξη τους.
Είναι φανερό ότι η ΚΝΕ ενοχλήθηκε απ' το πανό καθώς και από τις τοποθετήσεις μας μέσα στις Γενικές Συνελεύσεις όπου τονίσαμε ότι ούτε αυτοί ούτε καμιά άλλη πολιτική παράταξη δεν αναφέρει το αίτημα του Πολυτεχνείου για Εθνική Ανεξαρτησία όπως σημείωνε και η τελευταία ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης Πολυτεχνείου που δημοσιεύτηκε 16-11-1973 ,κάτι το οποίο ενώ επίμονα τους ρωτήσαμε γιατί δεν το λένε, δεν λάβαμε καμιά απάντηση.
Είναι η συνέχεια του στοχευμένου μας αποκλεισμού απ' τις δυνάμεις της ΚΝΕ και άλλων, να μην ενημερώνουν την Φοιτητική Πορεία και γενικότερα τους φοιτητές ως οφείλουν για την διεξαγωγή Διοικητικών Συμβουλιων στις σχολές καλήγοντας να μην μπορούμε να καταθέσουμε ψηφίσματα και να μην έχουμε ενημέρωση.
Φοβούνται την πραγματικά αριστερή φωνή.
Τέτοιες πρακτικές είναι δεξιές και δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά.

Η Φοιτητική Πορεία με πανό θα βρίσκεται σήμερα στη διαδήλωση και καλεί όλους να πάρουν μέρος 6μ.μ. 17-11 από την Δόμπολη.

Διαβάστε επίσης