Ιωάννινα: συνεχή κρούσματα επιθέσεων σε υλικά του Μ-Λ ΚΚΕ και της Πορείας

Κατηγορία: 

Μετά τον βανδαλισμό που υπέστει το εκλογικό περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ το οποίο έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία με στόχο την ενημέρωση του κόσμου της πόλης για τις θέσεις ήρθαμε αντιμέτωποι με σκισίματα 2 πανό στον χώρο του πανεπιστημίου αλλά και με προεκλογικές μας αφίσες οι όποιες «πατήθηκαν»!

Τα 2 πανό που τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία του Πανεπιστημίου όπου σχεδόν το 95% των φοιτητών τα παρατηρούσε φαίνεται πως πείραξαν κάποιους τόσο που δεν αρκέστηκαν στο να τα κατεβάσουν αλλά να τα κόψουν στη μέση. Αφορούσαν το ένα κάλεσμα στήριξης του Μ-Λ ΚΚΕ στις προσεχής βουλευτικές εκλογές και το άλλο κάλεσμα συμμετοχής στο 7οCamping που διοργανώνει η Πορεία.

Έχεις τόσα μέτρα τοίχο αλλά επιλεγείς να πατήσεις τις αφίσες του Μ-Λ ΚΚΕ! Ντάξει δυστυχώς στις πολεμικές τέχνες έχουν βρει καταφύγιο πολλά φασιστοειδή παρόλο που οι πολεμικές τέχνες στην ουσία τους διδάσκουν μια φιλοσοφία πολύ μακριά απ’ τον φασισμό (αφίσες του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων).

 Όποιος κι αν επιδίδεται σε τέτοιες επιθέσεις πρέπει να γνωρίζει τα εξής. Είτε είναι φασίστας, είτε μιλάει στο όνομα της Αριστεράς όπως η ηγεσία του ΚΚΕ το οποίο μας έχει συνηθίσει να επιλέγει να διεξάγει την πολιτική αντιπαράθεση με χουλιγκάνικους όρους απέναντι σε δυνάμεις του κινήματος και της αριστεράς, είτε είναι κάποιος αθλητικός σύλλογος αυτές οι ενέργειες και ο στόχος τους, η πολιτική φίμωση δηλαδή είναι ενέργειες καθαρά φασιστικές. Απ’ τη μία τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν και απ’ την άλλη μας διαβεβαιώνουν για το σωστό της άποψης μας. Τους προκαλούμε επίσης την επόμενη φόρα να το κάνουν μπροστά μας και όχι στα μουλωχτά και στα σκοτάδια. Πρέπει όμως να τους ευχαριστήσουμε κιόλας για την τζάμπα διαφήμιση που μας προσφέρουν!

Εμείς καλούμε όλον το δημοκρατικό κόσμο της πόλης είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με το Μ-Λ ΚΚΕ να καταδικάσει τέτοια περιστατικά που καθόλου μακριά δεν είναι από άλλες σκοτεινές εποχές και η καλύτερη καταδίκη είναι με η ενεργητική στήριξη στο Μ-Λ ΚΚΕ και στις εκλογές και μετά από αυτές γιατί έτσι στηρίζει τη δική του φωνή κι όχι την φωνή του σάπιου αυτού συστήματος όπως κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να εφαρμόσουν τις πρακτικές του συστήματος που θέλει να “πνίξει” αντίθετες φωνές.

Διαβάστε επίσης