Καταγγελία: Εκατοντάδες τμήματα με έλλειμμα ψηφοδελτίων του Μ-Λ ΚΚΕ

Κατηγορία: 

Μετά από ενημέρωση συντρόφων, φίλων και ψηφοφόρων του Κόμματός μας διαπιστώσαμε ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα του Λεκανοπεδίου (πχ Αγία Παρασκευή, Βριλήσια, Ηλιούπολη, Δάφνη, Ζωγράφου, Άλιμος, Καλλιθέα, Ταύρος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, κλπ) δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του Μ-Λ ΚΚΕ ή υπήρχαν λίγα και πριν τις 12 το μεσημέρι είχαν τελειώσει.

Το Μ-Λ ΚΚΕ με τις μικρές του οργανωτικές δυνάμεις και καθώς δεν υπήρχε αντιπρόσωπος του κόμματος στην πλειονότητα των εκλογικών κέντρων προσπάθησε να καλύψει τις ελλείψεις είτε μεταφέροντας ψηφοδέλτια από το ένα τμήμα στο άλλο είτε με συμπλήρωμα ψηφοδελτίων από τα γραφεία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί δικαστικοί αντιπρόσωποι αντιμετώπισαν με αδιαφορία την κατάσταση παρόλες τις οχλήσεις των εκπροσώπων του κόμματος μας ενώ θα έπρεπε οι ίδιοι στις περιπτώσεις έλλειψης ψηφοδελτίων να μεταφέρουν από άλλα γειτονικά εκλογικά τμήματα, να επικοινωνήσουν με το Μ-Λ ΚΚΕ και να διακόψουν τη διαδικασία μέχρι να έρθουν ψηφοδέλτια του Μ-Λ ΚΚΕ.

Το Μ-Λ ΚΚΕ έστειλε έγκαιρα και έγκυρα τα ψηφοδέλτια στις νομαρχίες της χώρας αλλά για μια ακόμη φορά αντιμετώπισε απαράδεκτες αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Καλούμε κάθε φίλο και συναγωνιστή,κάθε δημοκρατικό άνθρωπο να μην αφήσει να περάσει αυτή η αντιδημοκρατική φίμωση του Μ-Λ ΚΚΕ! Να απαιτήσει ψηφοδέλτιο του Μ-Λ ΚΚΕ και αν δεν του δοθεί να ζητήσει να σταματήσει η διαδικασία μέχρι ο δικαστικός αντιπρόσωπος επιληφθεί του θέματος. Αν μετά την προσπάθεια του δικαστικού αντιπροσώπου και την επικοινωνία με το Μ-Λ ΚΚΕ δεν γίνει εφικτό να βρεθούν ψηφοδέλτια μπορεί ρίξει στην κάλπη λευτό χαρτί με το όνομα του Μ-Λ ΚΚΕ

Διαβάστε επίσης