Καταγγελία του Μ-Λ ΚΚΕ για την προσαγωγή μελών του στο ΑΤ Πολυγύρου Χαλκιδικής

Κατηγορία: 

Το Μ-Λ ΚΚΕ, καταγγέλλει τον προπηλακισμό και την προσαγωγή μελών του από ασφαλίτες στο ΑΤ Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Η γραφή ενός συνθήματος σε τοίχο, την Παρασκευή 3/5 και αφού είχε ολοκληρωθεί η διανομή του προεκλογικού υλικού και η ανάρτηση χαρτονιών στην πόλη, φαίνεται πως κίνησε το «ενδιαφέρον» σε δύο ασφαλίτες. Σταμάτησαν, λοιπόν, δίπλα από το αμάξι και αφού πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο σε όλους καθώς και στο αυτοκίνητο των μελών μας κατέσχεσαν το σπρέι και μία προκήρυξη της…Μαθητικής Πορείας.

Σαν να μην έφταναν αυτά, σύρανε τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ στο ΑΤ Πολυγύρου για να συνεχιστεί η εξακρίβωση στοιχείων, κατά τη διάρκεια της οποίας προκλητικά καταγράφηκε η πολιτική τους ιδιότητα ως μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ. Ακόμα, η Ασφάλεια απείλησε ότι θα κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου για το «βανδαλισμό» του τοίχου με τη διάταξη για τη «φθορά ξένης περιουσίας», κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.

Το αν ήταν τυχαία η προσαγωγή αυτή ή έγινε μετά από καταγγελία λίγο μας νοιάζει.
Το κρίσιμο είναι ότι αυτή η κίνηση της Ασφάλειας Πολυγύρου έχει στόχο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση μας.

Για το Μ-Λ ΚΚΕ είναι δεδομένο πως για να περάσει η αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική και της «αρίστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το ντόπιο καθεστώς έχει ανάγκη να ασκήσει πολιτική περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων, να προωθήσει τον εκφασισμό της δημόσιας και πολιτικής ζωής, να ασκήσει τρομοκρατία απέναντι σε όποιον σηκώνει κεφάλι.

Από τη μία τα κυρίαρχα αστικά κόμματα παρελαύνουν πρωί-βράδυ σε κρατικά και σε ιδιωτικά κανάλιά και πραγματοποιούν προεκλογική καμπάνια με τα λεφτά του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή τα λεφτά του λαού που του τα παίρνουν χωρίς να τον ρωτήσουν. Από την άλλη, το Μ-Λ ΚΚΕ που από θέσεις αρχής βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το καθεστώς του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας ολιγαρχίας και αρνείται κάθε άμεση και έμμεση κρατική χρηματοδότηση, απολαμβάνει τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, ενώ η γραφή ενός συνθήματος θα θεωρηθεί παράνομη, η αφισοκόλληση θα θεωρηθεί παράνομη, ακόμα και η διανομή προεκλογικού υλικού σε ορισμένους χώρους μπορεί να θεωρηθεί και αυτή παράνομη.

Ας είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι το Μ-Λ ΚΚΕ δεν τρομοκρατείται ούτε εκφοβίζεται με τέτοιες ενέργειες. Θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά και πλατιά τον αγώνα του και την προεκλογική εξόρμησή του, ενάντια στην πολιτική της φτώχειας και της τρομοκρατίας, για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, για μια Ελλάδα Ειρηνική, Δημοκρατική, Ανεξάρτητη και Σοσιαλιστική.

Διαβάστε επίσης