Μ-Λ ΚΚΕ: Όλοι στη γενική απεργία και τις συγκεντρώσεις την Πέμπτη 16 Μάρτη

Κατηγορία: 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ

ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ

Τα ποτάμια του λαού και της νεολαίας που γέμισαν τους δρόμους μετά τις 28 Φλεβάρη ανέκοψαν την αρχική ορμή της κυβερνητικής προπαγάνδας για άμεση συγκάλυψη των πολιτικών ευθυνών και την υποχρέωσαν σε μια τακτική και υποκριτική αναδίπλωση. Η καθαρά διαχειριστική και θεατρική συγγνώμη του Μητσοτάκη είχε αυτό ακριβώς το περιεχόμενο. Αποδείχθηκε την ίδια στιγμή που χτυπούσε τους διαδηλωτές, αποδεικνύεται κάθε μέρα με το ξεδίπλωμα της ίδιας άθλιας προπαγάνδας.

Τι κι αν έκανε λόγο ο Μητσοτάκης για τις ευθύνες τις δικές του και των προηγούμενων; Τι κι αν τα πάντα βοούν για την εγκληματική πολιτική τους… Κυβέρνηση και ΜΜΕ, με μία καταιγιστική προπαγάνδα, για μια ακόμη φορά ανακαλύπτουν ευθύνες μόνο στους… εργαζόμενους! Αυτούς που χρόνια τώρα στέλνουν επιστολές και εξώδικα και απεργούν, ακριβώς για να προλάβουν ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα. Είναι όμως τόσο αδίστακτοι οι «άριστοι» της ΝΔ, που δεν σταματούν να δείχνουν τους σταθμάρχες και τους μηχανοδηγούς, ως μοναδικούς υπαίτιους. Και χρησιμοποιώντας με τον χειρότερο τρόπο το έγκλημά τους, για την εξυπηρέτηση της ίδιας πολιτικής, δεν διστάζουν να προβάλλουν ως αίτιο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, ακόμη και την έλλειψη… αξιολόγησης! Αυτοί που την ημέρα του εγκλήματος προσλάμβαναν σταθμάρχες με εξάμηνη σύμβαση εργασίας και «μπλοκάκι».

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!

Η ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη βαραίνει την κυβερνητική πολιτική, όπως και όλων των κυβερνήσεων (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ). Έχει την σφραγίδα της εξάρτησης και της υποτέλειας των υποδουλωτικών μνημονίων που όλοι ψήφισαν. Έχει τη σφραγίδα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων και της ασύδοτης δράσης των «επενδυτών». Είναι η ίδια ακριβώς πολιτική που εδραιώνει την «ανάπτυξη» και την «ευημερία των δεικτών τους» στη φτώχεια και την ανεργία, στη σαρωτική ακρίβεια και την εξαθλίωση.

Για αυτό ο αγώνας αυτός πρέπει να πλατύνει ακόμα περισσότερο και κλιμακωθεί! Να μην επιτρέψουμε να συγκαλύψουν αυτό το έγκλημα πίσω από τις καταδίκες των εργαζομένων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

Ενάντια στην πολιτική της εξάρτησης και των υποδουλωτικών μνημονίων.

Ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της ασυδοσίας των «επενδυτών».

Για ασφαλείς και φθηνές δημόσιες συγκοινωνίες. Με μόνιμο προσωπικό και σχέσεις εργασίας

Καμία ανοχή!- Καθολική καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής τους!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΥ 11:00 π.μ.

Διαβάστε επίσης