Περί "προγεννητικής"

Κατηγορία: 

Σεξουαλική αγωγή στα σχολεία ζήτησε η εκπαιδευτική κοινότητα, κι η υπουργός είπε "έχουμε σεξουαλική αγωγή στο σπίτι". Εν τω μεταξύ, η σεξουαλική αγωγή "στο σπίτι" είναι το πρόγραμμα της (αναγορευμένης σε επικίνδυνη αίρεση από την επίσημη εκκλησία) "Προγεννητικής Αγωγής".
Πρωτοπόρο πρόγραμμα, εδώ που τα λέμε.

Δεν είναι, δε, και μικρό πράγμα να μαθαίνουνε πως, για να εξασφαλίσουμε τον απόγονό μας, αρκεί να κάνουμε σωστή πνευματική δουλειά πριν γεννηθεί.
Αν αρκεί, ας πούμε, να χαζεύεις καλοσμιλεμένα μαρμάρινα αρχαιοελληνικά κωλαράκια για να βγάλεις εστεμμένη καλλιστείων, διάβαζε science illustrated κι έτοιμος ο νομπελίστας! Βλέπε στίβο πρωί-μεσημέρι-βράδυ και να τος! Ο ολυμπιονίκης! Μόνο απέφευγε τις σειρές μυστηρίου, γιατί μπορεί το παιδί να βγει Πουαρό, αλλά μπορεί και... Μοριάρτι!

Απεδείχθη, δε, περίτρανα ότι η υπουργός μας καθόλου δεν είναι δέσμια της εκκλησίας μας, όπως κακώς διατείνονται εμπαθέστατα αυτοί οι κομμουνισταί. Διότι η οργάνωσις "Προγεννητική Αγωγή" έχει χριστεί επικίνδυνη αίρεσης από την επίσημη εκκλησία, πράγμα που συμβαίνει συχνά με τους πρωτοπόρους των επιστημών, όπως ο Γαλιλαίος, ας πούμε.

Το ότι το νερό έχει μνήμη δεν περιμέναμε αυτό το βίντεο για να το μάθουμε. Ομοιοπαθητική δεν κάνετε; Σαφώς θα το ξέρετε ότι το νερό έχει μνήμη, και γι' αυτό και πρέπει να απαγορευτεί η κατανάλωσή του κατά τη διάρκεια εξετάσεων, γιατί είναι η καλύτερη μέθοδος για να κάνεις σκονάκι.
Τώρα αν κάποιοι περιμένουν ότι η σεξουαλική αγωγή πρέπει να περιλαμβάνει θέματα όπως η αντισύλληψη, τα ΣΜΝ, η συναίνεση, να τους ενημερώσουμε ότι το μόνο που χρειάζεται να ξέρουν τα παιδιά σας είναι να περιμένουν μέχρι το γάμο και ότι οι αρχαίοι το είχαν λυμένο το θέμα: ερχόταν το παλικάρι, άρπαζε την αγνή κοπέλα και έκαναν "ανώτερη πνευματική ένωση". (Το αν τη ρώτησε μας είναι άγνωστο έως αδιάφορο, σημασία έχει ότι τον ενέπνεε να κάνει τον ποιητή με την αγνότητά της.)

Κοινώς, κυρίες, δουλειά σας είναι να είστε αγνές γλάστρες για να σας χαζεύει ο ποιητής πατέρας των παιδιών σας καθώς μεγαλουργεί, όσο εσείς, στα πανέμορφα κόκκινα φορεματάκια σας, διαλογίζεστε "
Να βγει αριστούχος στο λύκειο ο Γιακουμής τζούνιορ, να βγει αριστούχος στο λύκειο ο Γιακουμής τζούνιορ..."

Αυτή τη σεξουαλική παιδεία θέλουμε! Και μάλιστα προτρέπουμε την κυρία Κεραμέως να προχωρήσει σε άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως το τσιρλίντιν, σεμινάρια ενημέρωσης για την ομοιοπαθητική, αστρολογικές προβλέψεις για καλύτερο προγραμματισμό διαβάσματος και προσομοίωση πλοήγησης Ραφάλ πάνω από το Σαχέλ.... Τηηηην Ανατολία, συγνώμη, εκ παραδρομής.

Διαβάστε επίσης