Το θερινό ραντεβού της Πορείας: 2-9 Αυγούστου, camping νεολαίας στον Πλατανιά Πηλίου

Φιλοδοξώντας να αξιοποιήσει όσο μπορεί καλύτερα τις 8 ημέρες που θα έχει στη διάθεσή της στον Πλατανιά Πηλίου, η Πορεία καταρτίζει πρόγραμμα για το camping του Αυγούστου στο οποίο ισορροπημένα να συνυπάρχει η ξεκούραση με τη θεωρητική προπαρασκευή για τους αγώνες που έρχονται, η εργασιακή-εκπαιδευτική ανάπαυλα με την ενημέρωση και τον ιδεολογικό εξοπλισμό, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία με την καλλιέργεια της συντροφικότητας.
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την έκδοση του πρώτου τεύχους της «Πορείας», και ενώ ήδη διακινείται το 38ο περιοδικό μας, η νεολαία της Πορείας καταρχάς εντάσσει στο πρόγραμμα του camping μια εκδήλωση για την ταυτότητά της μαζί με συζήτηση για την πολιτική και εκπαιδευτική συγκυρία (Κυριακή, 3 Αυγούστου).
Σε ξεχωριστά απογεύματα θα διοργανωθούν δύο ακόμη συζητήσεις, τις οποίες η Πορεία έκρινε εξαιρετικά χρήσιμες όσο και επίκαιρες: «Ο φασισμός» θα είναι το θέμα της πρώτης συζήτησης (Τετάρτη, 6 Αυγούστου), «Το περιεχόμενο και η σημασία του αγώνα για εθνική ανεξαρτησία» θα είναι το θέμα της δεύτερης (Παρασκευή, 8 Αυγούστου).
Οι πρωινές αθλητικές δραστηριότητες και οι διαγωνισμοί δίπλα στη θάλασσα, οι απογευματινές εκδηλώσεις και συζητήσεις, οι νυκτερινές προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, οι ...καθιερωμένες πια μουσικές βραδιές και τα γλέντια, συγκροτούν, ελπίζουμε, ένα πλούσιο πρόγραμμα, ευχάριστο, ζωντανό, ουσιαστικό. Οι μικρές πεζοπορίες και οι επισκέψεις μας σε γειτονικές παραλίες, οι προαιρετικές πολιτιστικές εξορμήσεις, και η προγραμματισμένη ολοήμερη εκδρομή στο Τρίκερι (Τρίτη, 5 Αυγούστου), τόπο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, με τη αγωνιστική σφραγίδα της πρόσφατης ιστορίας πάνω του, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.
Οι ιδιαίτερα προσιτοί οικονομικοί όροι (4 ευρώ κατ' άτομο, ανά ημέρα διαμονής, και μόλις 5 ευρώ για τη συμμετοχή στο camping, δηλαδή 33 ευρώ κόστος διαμονής για το σύνολο των ημερών), το πλούσιο πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή θέση και το μοναδικό φυσικό τοπίο τού Πλατανιά, επιτρέπουν στην Πορεία να απευθυνθεί ανοικτά και να παρακινήσει ζωηρά στο 8ήμερο camping της. Για την Πορεία, η θαρρετή απεύθυνση για συμμετοχή φίλων και συναγωνιστών, θα αποτελέσει σημαντική παράμετρο για την επιτυχέστερη δυνατή έκβαση της διοργάνωσης του camping.
Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες και εικόνες από το camping στον Πλατανιά (http://www.camplouisa.gr), πρόγευση των εγκαταστάσεων, όσο και του τοπίου που θα συναντήσουμε. Ανάμεσα στις υπόλοιπες παροχές, η Πορεία εξασφάλισε πολύ οικονομικά γεύματα, για όσους το επιθυμούν, στο εστιατόριο του camping, αλλά και δωμάτια για εκείνους που θα τα προτιμήσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6946174427 και 6974184893, στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας του site, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση poreia@hotmail.gr.

Για την μεταβασή μας στο Camping της Πορείας στον Πλατανιά Πηλίου

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για το θερινό ραντεβού τής Πορείας στο camping νεολαίας που διοργανώνει στον Πλατανιά Πηλίου.
Για τους φίλους και συναγωνιστές που δεν θα μεταβούν με ΙΧ όχημα στον Πλατανιά, παρατίθεται κατ' αρχάς το πρόγραμμα υπεραστικών δρομολογίων των ΚΤΕΛ από Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα προς Βόλο. Ας σημειωθεί ότι δρομολόγια με τον ίδιο τελικό προορισμό εκτελούνται / διέρχονται και από Αγρίνιο, Πάτρα, Κοζάνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Λαμία.
Από την πόλη του Βόλου προς τον Πλατανιά θα κινηθούμε με το αρκετά οικονομικό τοπικό λεωφορείο. Μόνο τα πρωινά δρομολόγια των υπεραστικών ΚΤΕΛ πρακτικά εξασφαλίζουν ανταπόκριση με Πλατανιά.
Σημειώνονται τα δρομολόγια για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για όσους φίλους και συναγωνιστές δεν μπορέσουν να έρθουν στο camping από την πρώτη ημέρα που αυτό διοργανώνεται, καθώς και όλα τα σχετικά δρομολόγια επιστροφής στον Βόλο και τις πόλεις αφετηρίας.

Διαβάστε επίσης