Το 10ο Camping της Πορείας πλησιάζει!

10ο camping

Ο κύβος ερρίφθη! Η Πορεία θα πραγματοποιήσει το 10ο επετειακό camping της στον Αγιάννη Ιτέας, στην περιοχή της Φωκίδας, στο χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου!

Η επόμενη θερινή μας απόδραση βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χάρτη, και συνδυάζει τη θάλασσα και τα δροσιστικά νερά του κόλπου της Ιτέας με το μαγευτικό ορεινό φόντο του Παρνασσού και της Γκιώνας, σε έναν τόπο που στολίζεται από την αρχαιότερη ιστορία μέχρι τη νεότερη παράδοση, μια ανάσα από τους Δελφούς, την Αράχωβα, το Δίστομο, το Γαλαξίδι.

Προετοιμάζοντας από τώρα το πιο πλούσιο, ζωντανό, και ασφαλώς επετειακό πρόγραμμα για τις 9 ημέρες και τις 8 βραδιές μας στο Camping Ayannis, ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε τους οικονομικότερους δυνατούς όρους διαμονής μας: ειδικά για τα μέλη και τους φίλους της Πορείας, το κόστος διαμονής στο κάμπινγκ ορίστηκε στα 7 μόλις ευρώ ανά ημέρα, με τη δήλωση συμμετοχής να ανέρχεται στο εφάπαξ ποσό των 5 ευρώ (συνολικό κόστος ανά άτομο για τις 9 ημέρες και 8 διανυκτερεύσεις: 61€). Για τους νέους μέχρι 16 ετών το κόστος διαμονής είναι 4 ευρώ ανά ημέρα, ενώ για τα παιδιά μέχρι 3 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής και σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6987557391 (Αιμίλιος), 6957319990 (Γιώργος), 6976777952 (Φανή). Σύντομα θα αναρτηθούν και στο site της Πορείας επιπλέον πληροφορίες για τη μετακίνησή μας από και προς τον Αγιάννη Ιτέας, για τη διαμονή μας στο κάμπινγκ, για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αναλυτικά ανά ημέρα.

Απευθύνοντας το πιο πλατύ κάλεσμα προκειμένου για την πλέον μαζική συμμετοχή στο καλοκαιρινό ραντεβού μας, η οποία εξάλλου θα είναι και το σημαντικότερο κριτήριο επιτυχίας του, και σε συνέχεια των 9 προηγούμενων, ιδιαίτερα «ζωντανών» όσο και επιτυχημένων camping της Πορείας, εργαζόμαστε ώστε το 10ο επετειακό camping μας, «το 10 το καλό», να γίνει σημείο αναφοράς ανάμεσα στις θερινές αποδράσεις μας!

Διαβάστε επίσης