Φοιτητική Πορεία Παντείου: Ακόμα περιμένουμε τα προγράμματα εξεταστικής

Κατηγορία: 

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου και τα τμήματα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Τοπικής, Οικονομικής και Περιφερειακής ανάπτυξης, και Κοινωνιολογίας, ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει προγράμματα εξεταστικής ή τα ανακοίνωσαν πάρα πολύ καθυστερημένα, λίγες μέρες πριν την έναρξη της εξεταστικής. Η σύγκλητος, ενώ βρίσκει χρόνο να υλοποιεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως με την δημιουργία Επιτροπής Ασφάλειας στις σχολές μας και τον ορισμό ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα τμήματα του Παντειου, αφήνει σε δεύτερη μοίρα την ενημέρωση των φοιτητών για την εξεταστική τους.

Μια εξεταστική, που για ακόμη μια φορά θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, μέσω της ίδιας προβληματικής πλατφόρμας. Μια εξεταστική, για την οποία οι φοιτητές αδυνατούν να προετοιμαστούν επαρκώς όταν τα συγγράμματά τους φτάνουν μέχρι και μέρες πριν από την έναρξη της.

Η κυβέρνηση έχει ανοίξει την εστίαση, τα σχολεία, το λιανεμπόριο, τον τουρισμό και μια σειρά ακόμα δραστηριότητες αφήνει όμως τα πανεπιστήμια κλειστά, εγκλωβίζοντας τους φοιτητές στο καθεστώς της τηλεκπαίδευσης και της τηλεξεταστικής που υποβαθμίζουν τις σπουδές μας και αυξάνουν την εντατικοποίηση, αποκλείουν φοιτητές.

 

-Να βγουν άμεσα τα προγράμματα της εξεταστικής!

-Δια ζώσης εξεταστική με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας!

-Κάτω ο νόμος Κεραμέως!

Διαβάστε επίσης