Η Πορεία στα Γιάννενα εγκαινιάζει τη ΣΦΗΝΑ της

Το ΣΗΜΑ διαγράφοντας μια ΠΟΡΕΙΑ 450 χιλιομέτρων έφτασε πολύ ισχυρό και μπαίνει ως ΣΦΗΝΑ και στα Γιάννενα.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από τα Εγκαίνια του ΣΗΜΑτος, του Πολιτιστικού χώρου της Πορείας στη Αθήνα, η ΣΦΗΝΑ παίρνει σειρά και σας καλεί όλους στην επίσημη πρώτη, το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Νοεμβρίου, στην Αραβαντινού 6, από τις 7 το απόγευμα.

Βαδίζοντας γοργά προς την ημέρα των εγκαινίων, η Πορεία απευθύνει θερμή πρόσκληση πρώτα και κύρια στους κόλπους της νεολαίας, μα και στους κύκλους φίλων και συναγωνιστών όλων των ηλικιών, να στηρίξουν με την παρουσία τους τη σημαντική προσπάθεια που τώρα ξεκινά.

Η ΣΦΗΝΑ είναι το όνομα του πολιτιστικού χώρου νεολαίας στα Γιάννενα και επιδιώκει να κάνει αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομα του στεκιού μας! Να μπει δηλαδή ΣΦΗΝΑ στα κυριάρχα πρότυπα πολιτισμού και διασκέδασης που μας προβάλλουν, να απευθύνει μια εναλλακτική αντιπρόταση προς τους κόλπους της νεολαίας πρώτα και κύρια, αλλά και προς τους φίλους συναγωνιστές και συντρόφους όλων των ηλικιών.

Η ΣΦΗΝΑ επιδιώκει και θα επιδιώξει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νεολαία στα Γιάννενα μιας ανατρεπτικής πρότασης στο πεδίο του πολιτισμού αλλά και της πολιτικής! Θα επιχειρήσει να αποτελέσει βάση και βήμα ώστε οι ζωηρές, οι εναλλακτικές ιδέες της νεολαίας να μπαίνουν ΣΦΗΝΑ στα κυρίαρχα πρότυπα πολιτισμού και διασκέδασης που μας προβάλλουν.

Όπως έχει σημειωθεί από την πρώτη στιγμή, ένας πλούτος δραστηριοτήτων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, πολιτικό περιεχόμενο, θα αποτελέσει το πρόγραμμα λειτουργίας του πολιτιστικού πολυχώρου της Πορείας. Συζητήσεις, εκδηλώσεις, προβολές, εκθέσεις, δρώμενα, όλα έχουν θέση στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει και θα παρουσιάσει η ΣΦΗΝΑ, από το οποίο δεν θα λείπουν τα γλέντια και οι βραδιές αφιερωμένες στο τραγούδι, στον χορό, στη διασκέδαση.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους και τους μελλοντικούς φίλους της ΣΦΗΝΑΣ να αγκαλιάσουν αυτό εγχείρημα, να σταθούν δίπλα, να ενισχύσουν το ελπιδοφόρο πολιτιστικό «άνοιγμα» που επιχειρεί η Πορεία, καθώς θα πραγματοποιούνται, στο αμέσως προσεχές διάστημα, και τα πρώτα βήματα συστηματικής λειτουργίας τού χώρου. Να αποτελέσουν όλοι με την όποια συμβολή τους τη ψυχή και την πνοή της ΣΦΗΝΑΣ! Από το πιο απλό να περάσουν να συζητήσουμε και να γνωριστούμε, μέχρι να προτείνουν και να διοργανώσουμε μια πολιτική-πολιτιστική ίδέα του ενδιαφέροντός τους.

Το κτήριο στην Αραβαντινού 6 ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του στις 7 το απόγευμα, το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, καλωσορίζοντας με χαρά όλους τους φίλους της ΣΦΗΝΑΣ. Λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική θα συνοδέψει τις πρώτες ώρες της βραδιάς των εγκαινίων, σε μια ζεστή μουσική υποδοχή μας. Φρεσκοψημένα σουβλάκια, εκλεκτοί μεζέδες και ποτά δρομολογούνται επίσης προς απόλαυσή μας. Με ενθουσιασμό περιμένουμε να υψώσουμε και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας το βράδυ των εγκαινίων, στην έναρξη μιας πολιτιστικής διαδρομής που θα αποτελέσει πραγματική ΣΦΗΝΑ στην πολύμορφη βαρβαρότητα της εποχής μας!

Διαβάστε επίσης