Καταγγελία για τη σύλληψη μέλους της νΚΑ

Κατηγορία: 

H Πορεία καταγγέλλει την σύλληψη του Ν.Χ. μέλους της νΚΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης. Ο Ν.Χ. γυρνώντας από τη δουλειά του δέχτηκε λεκτική επίθεση από αστυνομικούς για το "άπλυτο" της εμφάνισης του.

Όταν απάντησε λέγοντας πως γυρνάει από τη δουλειά του γι αυτό και η εν λόγω εμφάνιση η απάντηση των αστυνομικών ήταν να το θεωρήσουν αυτό εξύβριση(sic!) και να τον προσαγάγουν και στη συνέχεια να μετατρέψουν την προσαγωγή σε σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών (απείθεια, εξύβριση, ψευδής ανομωτί κατάθεση).

Οι καθημερινοί τραμπουκισμοί και η αυθαιρεσία των σωμάτων καταστολής αποτελεί κομμάτι της πολιτικής τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας. Αποτελεί κομμάτι αυτής της πολιτικής που χτυπάει κάθε λαϊκή κινητοποίηση, που χτυπάει το δικαίωμα στην απεργία και που ταυτόχρονα "ξεχνάει" να καταδικάσει τη Χρυσή Αυγή για τα εγκλήματα της.

Η πολιτική της τρομοκρατίας και του εκφασισμού είναι κεντρική επιλογή και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς για να περάσουν τα αλλεπάλληλα μνημονιακά μέτρα, συνολικά την αντιλαϊκή τους πολιτική πρέπει να τρομοκρατούν όποιον σηκώνει κεφάλι. Η Πορεία καλεί κάθε δημοκράτη να σταθεί στο πλευρό του Ν.Χ., να παλέψουμε για να αθωωθεί και να υπερασπιστούμε συνολικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα!

Διαβάστε επίσης