Σήμα: Μουσική βραδιά με τη Νένα Βενετσάνου

"Φέτος κλείνω 40 χρόνια στο τραγούδι και η βραδιά στις 11/1 είναι η πρώτη μου για το 2019. Η συναυλία μου με δύο από τους αγαπημένους μου συνεργάτες, τον Κώστα Χατζόπουλο στην κιθάρα και τον Σόλη Μπαρκή στα κρουστά, στο πολιτικό στέκι της Πόλης μας ΣΗΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ, με βοηθάει να ξαναθυμίσω την πολιτικοποιημένη πλευρά της δουλειάς μου, όχι μόνο στους φίλους, που οι περισσότεροι τη γνωρίζουν, αλλά και σε μια άλλη, καινούργια γενιά, που αγωνίζεται ξανά με πάθος και σταθερότητα για έναν καλλίτερο κόσμο."

ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ

Την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκδήλωσή του για το 2019, το Σήμα έχει τη χαρά και την τιμή να υποδέχεται τη Νένα Βενετσάνου και τους συνεργάτες της, Κώστα Χατζόπουλο και Σόλη Μπαρκή, σε μια μοναδική μουσική βραδιά με τον τίτλο «Ημερολόγιο των καιρών». Σηματοδοτώντας ένα ζωντανό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, το Σήμα προσκαλεί τους φίλους του σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι με ανθολογημένα κομμάτια από τη δουλειά και τη διαδρομή τής μεγάλης μας δημιουργού και ερμηνεύτριας.

Για την οικονομική ενίσχυση του πολιτιστικού μας χώρου η είσοδος στη μουσική βραδιά είναι 6 ευρώ, με το πρώτο ποτό να περιλαμβάνεται στο ποσό αυτό. Η είσοδος για τους ανέργους είναι δωρεάν.

Ας μη λείψει κανείς μας από το μουσικό αυτό γεγονός!

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, 21:30

Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

Διαβάστε επίσης