Σήμα: Ξανά μαζί! (Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου)

Κατηγορία: 

Ξανά μαζί! Ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη νέα σεζόν, το Σήμα ανοίγει ξανά την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και υποδέχεται φίλους και συναγωνιστές εκπέμποντας ένα θερμό καλωσόρισμα από την Ισαύρων 29Γ. Το Σήμα θα λειτουργεί σταθερά κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή, και για τις ώρες 18:00-23:00.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την προηγούμενη χρονιά, καταθέτουμε και στη νέα περίοδο τις δυνάμεις μας με στόχο να διαμορφώσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων πλούσιο, ζωντανό, ουσιαστικά «πολιτιστικό».

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 21:00

To βράδυ του Σαββάτου, 23 Σεπτεμβρίου, ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες τής Ισαύρων 29Γ, με ποτό και μουσικές επιλογές σε ρυθμούς party, εγκαινιάζοντας και επίσημα την έναρξη της φετινής περιόδου.

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 20:00

Ξεκινώντας με ένα πλατύ χαμόγελο στη νέα αυτή περίοδο λειτουργίας του, το Σήμα δίνει εκκίνηση στο πρόγραμμά του με την ανατρεπτική κωμωδία εποχής «Επιτέλους λίγη σοβαρότητα κύριε Σέρλοκ Χολμς» («Without a clue»). Η ταινία διαθέτει όλες τις αρετές μιας φροντισμένης παραγωγής, πετυχαίνει μια πολύ ζωντανή ανασύσταση της βικτοριανής εποχής, ενώ διαπνέεται από πανέξυπνο βρετανικό χιούμορ που υποστηρίζεται από δύο εξαιρετικές ερμηνείες!

Στοιχεία της ταινίας: Κωμωδία 1988 | Έγχρ. | Διάρκεια 107΄. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μάικλ Κέιν, Λιζέτ Άντονι, σε σκηνοθεσία Τομ Έμπερχαρντ. 

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603

e-mail: shmaporeia@gmail.com

διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook

Διαβάστε επίσης