Συγκέντρωση της ΛΑ-ΑΑΣ στην Αθήνα στις 10 Σεπτέμβρη

Η επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού στους εργαζόμενους και το λαό συνεχίζεται!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει πρόθυμα την εφαρμογή των μνημονίων που επιβάλλουν ΕΕ και ΔΝΤ, ενώ ένας νέος γύρος σκληρής επίθεσης στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα βρίσκεται μπροστά μας.

Η φετινή ΔΕΘ δεν είναι παρά η έναρξη αυτού του νέου γύρου επίθεσης, κρυμμένη πίσω από ψεύτικα λόγια περί «δίκαιης ανάπτυξης», την ώρα που ο λαός και οι εργαζόμενοι στενάζουν κάτω από τη συνεχή λεηλασία μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων, και τη φοροληστεία.
Την ίδια ώρα, το πολεμικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στην περιοχή μας και στον κόσμο -απ’ την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή- ως αποτέλεσμα των οξυμένων ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας. Εξέλιξη που δημιουργεί νέα κύματα ξεριζωμένων προσφύγων και μεταναστών, αλλά και νέους κινδύνους για το λαό μας και τους γειτονικούς μας λαούς.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, ο δρόμος της εργατικής και λαϊκής αντίστασης, της διεκδίκησης και της αντιιμπεριαλιστικής πάλης αποτελεί τη μοναδική διέξοδο κι ελπίδα.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενόψει της φετινής ΔΕΘ, η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλεί σε συγκέντρωση στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 11:00 π.μ., στο Μοναστηράκι, και πικετοφορία στους δρόμους του κέντρου.

Διαβάστε επίσης