Όλοι στην 48ωρη απεργία 6 και 7 Μάη!

Κατηγορία: 

Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης Ε.Ε. και ΔΝΤ στην ασφάλιση και την περίθαλψη, ενάντια στα νέα φοροληστρικά μέτρα!

Μπροστά στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ημέρα τιμής της εξέγερσης και της θυσίας των εργατών για το 8ωρο, ημέρα διεκδίκησης και υπεράσπισης των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με μία άκρως προκλητική κίνηση φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα αντιλαϊκά φορολογικά μέτρα. Οι ξένοι δυνάστες προστάζουν το τσάκισμα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, προστάζουν συντάξεις πείνας, συγχωνεύσεις και καταργήσεις ασφαλιστικών ταμείων, τσάκισμα επικουρικών συντάξεων και ΕΚΑΣ και νέα φορολεηλασία για τα πλατιά λαϊκά στρώματα. Η κυβέρνηση, πιστός υπηρέτης της ξενόδουλης πολιτικής και των συμφερόντων της ντόπιας άρχουσας τάξης, φέρνει άρον-άρον αυτά τα μέτρα προς ψήφιση, προκειμένου να παραδώσει την «εργασία» της όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα γίνεται στα κοράκια της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Οι εργαζόμενοι οφείλουμε να δώσουμε τη δική μας απάντηση, να βαδίσουμε τον δρόμο του μαζικού πανεργατικού αγώνα! Να δώσουμε αγωνιστικό περιεχόμενο στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τιμώντας τον δρόμο που χάραξαν 130 χρόνια πριν οι εργάτες στο Σικάγο! Κόντρα στην υπονόμευση και τις επιδιώξεις των συνδικαλιστικών ηγεσιών και των δυνάμεων που εμπόδισαν κάθε δυνατότητα ανάπτυξης και κλιμάκωσης των αγώνων το προηγούμενο διάστημα, να οργανώσουμε την απάντησή μας στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στη 48ωρη απεργία 6 και 7 Μάη και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά σε όλες τις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις της χώρας την Κυριακή 8 Μάη. Όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας ενώνουμε τη φωνή μας, απεργούμε και διαδηλώνουμε δυναμικά για να βάλουμε φραγμό στα νέα βάρβαρα μέτρα!

  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ 
  • ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ- ΔΝΤ  ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
  • ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!

ΑΘΗΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΗ, Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 5:30 μ.μ.
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.