2-9 Αυγούστου 2014 Camping της Πορείας στον Πλατανιά Πηλίου

Η Πορεία προσκαλεί με χαρά τους φίλους και συναγωνιστές της στο camping νεολαίας που διοργανώνει στην περίοδο 2 - 9 Αυγούστου 2014, στον Πλατανιά Πηλίου, προορισμό ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς.
Με οδηγό μας το camping του περασμένου καλοκαιριού, η Πορεία φιλοδοξεί το φετινό θερινό της ραντεβού να επαναλάβει και -γιατί όχι;- να ξεπεράσει την επιτυχία του περσινού· να συνδυάσει την ψυχαγωγία με την καλλιέργεια της συντροφικότητας, τις διακοπές με τη συλλογικότητα, την ξεκούραση με την προετοιμασία για τους νέους αγώνες.

Οι ιδιαίτερα προσιτοί οικονομικοί όροι (4 ευρώ κατ' άτομο, ανά ημέρα διαμονής, και μόλις 5 ευρώ για τη συμμετοχή στο camping) και το πλούσιο πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί (με εκδηλώσεις, συζητήσεις, αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές βραδιές, εξορμήσεις), σε συνδυασμό με την ξεχωριστή θέση και το μοναδικό φυσικό τοπίο τού Πλατανιά, επιτρέπουν στην Πορεία να απευθυνθεί ανοικτά και να παρακινήσει ζωηρά φίλους και συναγωνιστές στο 8ήμερο camping της.

Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να αναζητήσει εικόνες από το camping στον Πλατανιά, πρόγευση των εγκαταστάσεων, όσο και του τοπίου που θα συναντήσουμε. Ανάμεσα στις υπόλοιπες παροχές, η Πορεία εξασφάλισε πολύ οικονομικά γεύματα, για όσους το επιθυμούν, στο εστιατόριο του camping, αλλά και δωμάτια για εκείνους που θα τα προτιμήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6946174427 και 6974184893, στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας του site και στην ηλεκτρονική διεύθυνση poreia@hotmail.gr

Διαβάστε επίσης