5ο Camping Πορεία: Οκτώ ημέρες συλλογικά οργανωμένων διακοπών!

Η οργάνωση νεολαίας Πορεία δίνει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το θερινό ραντεβού της. Aυτή τη φορα, το κάμπινγκ μας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του “Golden sunset” στον Αλισσό, του νομού Αχαΐας.

Οκτώ ημέρες (έναρξη την Παρασκευή 4 και αναχώρηση το Σάββατο 12 Αυγούστου) δίπλα στη θάλασσα με μουσικές βραδιές, συζητήσεις-εκδηλώσεις πολιτικού και πολιτιστικού περιεχομένου, αθλητικές δραστηριότητες και τουρνουά -καθώς το camping διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλευ-, προβολές ταινιών και πάρτυ θα αποτελέσουν για άλλη μία φορά ένα πλούσιο πρόγραμμα απολαυστικών διακοπών που διοργανώνονται συλλογικά από τα μέλη και τους φίλους της Πορείας.

Επιπλέον, σε καθημερινή βάση θα λειτουργεί το κυλικείο και η κουζίνα της Πορείας που στήνονται και λειτουργούν με μεράκι από πολλούς συντρόφους και φίλους προσφέροντας «σπιτικά» γεύματα και ροφήματα. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και η δυνατότητα έκπτωσης στη ταβέρνα του camping.

Διαμονή

Το κόστος διαμονής  ανά άτομο είναι 6,50 ευρώ/ημέρα, ενώ η δήλωση συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Το κόστος διαμονής για παιδιά έως 10 ετών είναι 3 ευρώ/ημέρα χωρίς κανένα άλλο κόστος συμμετοχής.

Για όσους φίλους δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή  παρέχεται η δυνατότητα διαμονής σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε κοντινή απόσταση από το camping.

Τοποθεσία

Ο  Άλισσος έιναι ένα χωριό του νομού Αχαΐας που απέχει μόλις 19 χλμ από την Πάτρα. Η είσοδος του camping βρίσκεται επί της Παλαιάς Eθνικής Oδού Πατρών -Πύργου, στον Αλισσό. Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με ΚΤΕΛ, υπάρχουν τακτικά δρομολόγια από την Πάτρα προς τον Αλισσό - Κάτω Αχαΐα και αντίστροφα.

Προσεχώς, θα αναρτηθεί στο site της Πορείας το αναλυτικό πρόγραμμα του camping με όλες τις δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974184893, 6977049102. Για πληροφορίες δωματίων στο 6976777952.

Διαβάστε επίσης