Ανταπόκριση από την εκδήλωση στο Σήμα!

Κατηγορία: 

Το Σήμα ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ενίσχυσαν με την παρουσία τους και τη ζωντανή συμμετοχή τους, την ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσαν από κοινού ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και η Φοιτητική Πορεία, υπό τον τίτλο "Οι αγώνες του Εκπαιδευτικού Κινήματος - Βασικά συμπεράσματα και προοπτική!" Τις εισηγητικές τοποθετήσεις των Χ. Σόφη (μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ) και Φ. Αδριανού (εκπροσώπου της Φοιτητικής Πορείας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) διαδέχτηκε σειρά παρεμβάσεων, τοποθετήσεων, ερωτημάτων σε μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα στην εκπαίδευση. Ξεχωριστή στιγμή, ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον εκπαιδευτικό Στ. Σταυρινάδη, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Αντιτετραδίων και του Εκπαιδευτικού Ομίλου.

Το πρόγραμμα του ΣΗΜΑτος για το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται με την θεατρική παράσταση των "Ικέτιδων" το βράδυ της Κυριακής, οι θέσεις για την οποία έχουν ήδη καλυφθεί.
Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το προσεχές, "πλούσιο" πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Ισαύρων 29Γ, για τις επόμενες εβδομάδες!

Διαβάστε επίσης